Terapi

“Sorgen gennemleves og forløses, når den erkendes og bearbejdes”.
- Lise Lotte

 

Hvert terapiforløb er fuldstændig individuelt, baseret på den enkeltes behov og oplevelser. Jeg vil møde dig dér, hvor du er i dit liv netop nu og give dig de bedste muligheder for at udvikle dig.

Her vil jeg beskrive nogle terapeutiske muligheder hos mig.

 

SORGGRUPPER
OMSORG ER MIT NØGLEORD

En sorggruppe består som regel af 5-7 personer. Sårbare og ramte af sorg.
Det kan være en gruppe, hvor alle har lidt samme tab, som f.eks. en ægtefælle, et barn, søskende eller forældre. Det kan også være en blandet sorggruppe med forskellige tab.
I den første tid mødes gruppen hver anden uge, og senere 1 gang om måneden. Vi tænder lys for dem vi har mistet, og taler om det som er svært lige nu. Jeg leder gruppen i 2 timer, giver omsorg og indimellem små opgaver. Derefter er der fri snak i 1 time.
Jeg ser ofte, at nogen som går i sorggruppe også har brug for egen terapi. Det kan foregå hos mig eller hos en anden terapeut/psykolog.

 

ENKEL- & PARTERAPI
KOMMUNIKATION ER MIT NØGLEORD

Enkel – & parterapi er en rigtig god mulighed for at løsne op for det svære og komme videre. I enkelterapien møder jeg alle former for kriser som nager og tager hårdt fat i livskvaliteten. I parterapien kommer søskende såvel som ægtefæller, samt hele familier for sammen med mig at finde vej til at få det bedre.
Den problematik klienter kommer med, viser sig ofte at udspringe fra barndommen eller tidligere kriser, som endnu ikke er bearbejdet. Jeg arbejder bl.a. med tegninger og drømme for at åbne op for de ubevidste tanker, følelser og vaner. Særligt i terapi med børn kan en tegning sige meget mere end ord.
Mens vi arbejder i klinikken, sættes en dybere proces i gang – og når klienten går herfra, kan der arbejdes videre hjemme.

 

NÆRVÆRSGRUPPER / TEMADAGE
RUMMELIGHED ER MIT NØGLEORD

I årenes løb har jeg haft mange nærværs- & udviklingsgrupper for kvinder.
Jeg finder det utroligt inspirerende, at der er så meget at give hinanden i en sådan gruppe. Nogle grupper mødes 3-4 gange, mens andre hold mødes gennem flere år. Det er glædeligt at opleve, når mennesker på tværs af alder, livsværdier og andre forhold kan rumme hinanden på enhver måde.
TEMADAGE har bl.a. sat fokus på: kommunikation, mor/datter, sorgaftener, stilleaftener og kvinde-midt-i-livet.
Jeg holder meget af at forkæle mine klienter med meditation og fantasirejser.

 

stjerner.jpg-for-web-NORMAL

Det er vigtigt at du prøver at være tålmodig med dig selv.
Det er helt normalt at en krise tager tid.

– Lise Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>