Velkommen

 

aabrinkterapi.dk

 

Et liv uden sorg – er et liv uden kærlighed

Ingen af os går gennem livet uden at miste nogen vi holder af. Selv om sorgens land er fyldt med megen tyngde og dyb smerte, er det vigtigt for mig at formidle til andre, at der findes lys og håb for enden af den lange mørke tunnel.

Sorgen kan være ensom og der findes desværre ingen facitliste som kan fortælle, hvordan vi kommer videre. Jeg vil gerne dele min tro på, at livet kan gå videre uden dem vi har mistet.

 

Enhver krise bringer muligheden for personlig udvikling

Jeg tror det er meget vigtigt, at man selv respekterer sin sorg eller krise, og ikke prøver at flygte fra smerten ved blandt andet misbrug af piller, alkohol eller at være aktiv hele tiden.

Jeg anbefaler at GÅ IND I SORGEN og KRISEN, at acceptere og respektere sine følelser, og derved lære at rumme, at sorg og krise er en del af livet.

 

Efter min egen svære sorgproces, kan jeg nu føle den ægte glæde igen. Det er mit håb at alle ramte kan nå dertil. Jeg tilbyder min erfaring og omsorg i din sorg- og kriseproces.

 

kors

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>